top of page

DareToShine for Leading Ladies

- ett utvecklingsprogram utöver det vanliga

  • Har du kommit till en punkt i ditt liv och din karriär där det är hög tid att uttrycka fler delar av den du är på nya sätt – bli autentisk på riktigt?

 

  • Vill du upptäcka hur den sanna berättelsen om den du är kan få ditt självledarskap att lysa och ge dig en tydlig riktning framåt mot meningsfulla mål?

 

  • Vill du bidra i den omdanande tid vi befinner oss i just nu och vara med och bygga upp nya hållbara sammanhang, där både du och andra omkring dig blir ”resilient” - alltså har förmågan och motståndskraften att hantera vad som än dyker upp på vägen?

 

  • Är det äntligen dags att bli författaren i berättelsen om dig själv - där du har huvudrollen - som människa, som kvinna, som ledare och som changemaker? Att ”Dare to shine!”

 

Då vill jag hälsa dig välkommen till det transformerande självledarskapsprogrammet

”Dare to Shine – A Masterclass for Leading Ladies!”

 

Det här är mitt löfte till dig: Jag coachar dig som kvinna till att bli en lysande ledare – av dig själv och andra! Jag ger dig de konkreta nycklar du behöver för att du ska lyckas ta dig dit du vill, till platsen där du lyser som starkast och bidrar som mest.  In my presence women make their stories come alive - becoming the change they wish to see in themselves and in the world!

Sol guld .png

Alla delar av programmet har jag själv gått igenom i olika former både professionellt och privat. Det var när jag själv ”knäckte koden” och hittade det som jag ser som en smått magisk formel som mitt liv förvandlades till det jag hade längtat efter så länge. Det jag har lärt mig har betytt all skillnad för mig, och inte minst för många av de kvinnor jag haft förmånen att coacha. 

 

Den transformerande förändringsresa som jag erbjuder är för dig som vill ta både ditt självledarskap och ledarskapet av andra till en helt ny nivå. Det är ett sällsynt program som bygger på en unik kombination av storytelling, potenta och transformerande metoder, verktyg och förhållningssätt som tillsammans ger dig den karta och kompass du behöver för att skapa det liv, den tillvaro, den arbetssituation som du vill ha.

 

Programmet är hands-on och handlar om frågeställningar i både det stora och det lilla, alltså konkret här-och-nu i din vardag likväl som en övergripande livsvision som blir din ledstjärna vid viktiga beslut. Med kraftfulla, skarpa verktyg går du från varje möte med konkret nytta och action-steps att ta som leder dig framåt, igenom, och till de förändringar och den utveckling du vill ha.

 

Med 20 års kunskaper och erfarenheter har min intention varit att utveckla ett ledarskapsprogram med kvinnans speciella kraft och potential i fokus. Jag har tagit allt mitt kunnande och skapat det program jag själv hade önskat fanns i en och samma process, men inte kunnat hitta. Jag har handplockat ”russinen ur kakan” där resultatet är långt utöver vad delarna kan åstadkomma var och en för sig. Det leder till en synergi som hjälper dig som Leading Lady att bli synlig med den du är fullt ut – för att kunna leva, verka och lysa med hela den potential som du bär på och är här för att bidra med.

 

För vem passar programmet – vad är en Leading Lady?

Du kan vara en ledare, chef, informell ledare, entreprenör, intraprenör, egenföretagare, kreatör och framförallt en changemaker som drivs av att utvecklas och utveckla, skapa förbättring och nya hållbara resultat, både för dig själv och andra. Som tror på att det finns nya och bättre sätt att leda både oss själva och den här världen på.

 

Du har sannolikt kommit ganska långt i karriären på olika sätt och har många värdefulla erfarenheter bakom dig.

 

Du är också intresserad av att utforska, lyfta fram och stärka kvinnans speciella kraft och potential där du ser att vi i vår tid av stora paradigmskiften har en nyckelroll.

 

 

Mer information

Boka in ett första förutsättningslöst samtal på 20 minuter här.

 

Läs mer om upplägg och metod.

 

Läs vad andra Leading Ladies har att säga här.

bottom of page