top of page

Vad är en Leading Lady?

Leading Lady betyder kvinnlig huvudrollsinnehavare på engelska. För mig beskriver det så väl vad det handlar om: att vara huvudrollsinnehavaren i sitt eget liv, att hålla i taktpinnen, sitta i förarsätet och själv styra sitt liv, både professionellt och privat. Som en helhet.

 

En huvudrollsinnehavare står ju också i rampljuset där mitt på scenen, precis som jag vill coacha mina kunder till att göra i sina egna liv. Att lysa inifrån och ut och våga ta plats, höras och synas på ett autentiskt sätt och på så sätt inspirera andra att också våga.

 

En Leading Lady kan vara en ledare, chef, informell ledare, entreprenör, intraprenör, egenföretagare, kreatör och framförallt en changemaker som drivs av att utvecklas och utveckla, skapa förbättring och nya hållbara resultat, både för sig själv och andra. Som tror på att det finns nya och bättre sätt att leda både oss själva och den här världen på.

 

Som Leading Lady har du sannolikt kommit ganska långt i karriären på olika sätt och har många värdefulla erfarenheter bakom dig.

 

En Leading Lady är också intresserad av att utforska, lyfta fram och stärka kvinnans speciella kraft och potential där du ser att vi i vår tid av stora paradigmskiften har en nyckelroll.

bottom of page