top of page

RÖSTER FRÅN LEADING LADIES

AF_port_emma-claesson2.jpg

Emma Claesson,
"Vinnare av utmärkelsen Årets Chef"

Executive Vice President, Head of Human Resources at Axel Johnson AB

Jag har vid ett flertal tillfällen engagerat Sophie som chefscoach åt medarbetare i min organisation, med ett mycket lyckat resultat.

 

Sophie är en engagerad coach som med kraftfulla verktyg och ett starkt EQ jobbar nära sina klienter för att få dem att nå sina karriär- och livsmål.

Sophie har en unik förmåga att kombinera en stöttande såväl som utmanande approach vilket skapar hållbara resultat.

Jag kan varmt rekommendera Sophie för alla som behöver en positiv förändring och energiinjektion i sina liv och jag vill understryka hur mycket värde hon har bidragit med till både mig, mina medarbetare och hela organisationen genom sin förstklassiga coaching.

marika_nypress.jpg

Marika Carlsson,
ståuppkomiker, programledare Melodifestivalen 2019,  författare & vinnare av Årets Bok 2019 

Sophies lyhördhet, professionalism och närvaro är unik.

Hon har förmågan till total närvaro i våra samtal och hon ”ser” genom att höra.

 

Jag har lärt mig så oerhört mycket och jag tänker att Sophie är ”min” coach i livet som jag kommer att återvända till oavsett om det gäller det privata eller professionella, det stora eller det lilla.

Det har varit omtumlande, utmanande, skrämmande och roligt att utvecklas.

Den processen är tuff men jäklar vad härligt det är när man börjar se ljuset i tunneln.

 

Sophie är allt annat än en ”flumcoach”, hon är seriös och kommer inte med färdiga lösningar och du kommer ha en hel säck med verktyg för att bemöta livets alla utmaningar när du går därifrån, och som du har användning för i resten av ditt liv” 

Porträttbild_1_.jpg

Désirée Lundberg,

tidigare HR- och stabschef Livsmedelsföretagen

"Sophie är en fantastisk människa, inspiratör och coach i världsklass!

Saknar våra samtal så mycket."

 

Sophie är engagerad, kompetent och mycket professionell.

Hennes osvikliga förmåga att känna in och skapa förutsättningar för att belysa och utforska varje fråga, tvivel och möjlighet är unik.

 

Med en hög grad av empati, närvaro och värme lotsar Sophie till växande, lärande och utveckling. Utöver det har Sophie en stor portion humor och är en härlig person.

 

Jag kan varmt rekommendera Sophie till alla som vill och önskar en kristallklar riktning mot meningsfulla mål som ger glädje, energi och lust till livet.

IMG_0495.JPG

Adela Martinovic,

tidigare VD Teknikcollege

Genom Sophies starka förmåga att se verkligen se och ta in människan som sitter i stolen framför henne så har jag fått så mycket insikter vad gäller mina främsta egenskaper,

de egenskaper jag behöver utveckla så att jag kan agera och vara mitt sanna jag,

mot mig själv och mot de jag möter i min vardag.

 

Jag har vågat möta mina rädslor och blivit bättre på att hantera dem.

Sophie har genom våra samtal gett mig verktygen till ett mer balanserat liv och väglett mig till insikten om att styrkan och modet att skapa förändring finns i mig själv.

 

Till de som anlitar Sophie vill jag hälsa: Ni gör en fantastisk investering i att belysa och utveckla personliga förmågor som skapar framgång!

Nanna 1 (2).jpeg

Nanna Lagerman,

Creative Director

Sophie har under ett flertal perioder i mitt liv hjälpt mig att bena ut, se klart, skapa riktning, mening och glädje - hon ställer de rätta frågorna som gör att jag får tag i svaren jag längtat efter.

 

När jag ställs inför olika beslut där jag saknar klarhet, tänker jag numera  

” Vad skulle Sophie ha sagt nu? - och då får jag oftast ett svar inom mig som ger mig en lösning så jag kan gå vidare. Sophie har inte bara verktygen som hon generöst delar med sig av, hon är lyhörd, engagerad, positiv, intuitiv, empatisk och oerhört professionell och inte minst väldigt härlig to be around!

bottom of page